Nutritie

Dintre cele trei elemente definitorii ale vieții noastre – alimentația, mișcarea și odihna, primul joacă rolul cel mai important pentru supraviețuire.

În cazul în care doriți să aveți o viață sănătoasă și echilibrată este necesar să vă hrăniți zilnic, oferindu-i corpului vostru alimente de cea mai bună calitate și din surse cât mai naturale, acoperind necesarul de nutrienți pentru buna  funcționare a organismului.

Dacă ați ajuns în situația de-a vă neglija mai multă vreme și de-a crește excesiv în greutate, pe lângă mișcare/ sport, este obligatoriu să vă ajustați și să vă revizuiți obiceiurile alimentare.

Pe lângă deprinderile alimentare dezordonate, lipsa mișcării și a odihnei insuficiente, vârsta are, și ea, rolul ei in schimbările organismului vostru. ÎNSĂ, modificările hormonale cauzate de înaintarea în vârstă, pot fi ameliorate, uneori contracarate, prin adoptarea unei alimentații adecvate, alături de sport și odihnă.

Prin programul BodyRevolution vă ofer, ca și completare, meniuri personalizate, care să vă întregească STILUL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS.

***

Ținând cont de faptul că viața noastră este un maraton interminabil între sarcinile de la serviciu și îndatoririle familiale, planurile alimentare sunt concepute în așa fel încât să le preparați rapid și ușor, fără stres suplimentar și să nu vă rețină în bucătărie mai mult decât este necesar.

Abonamente lunare de nutritie

Acum ai la dispoziție BodyRevolution, un program de antrenamente și nutriție care îți va schimba viața și-ți va îmbunătăți toate calitățile fizice și psiho-emoționale. Planurile alimentare vor fi primite in maximum 48 de ore de la abonare și completarea formularului!

Scroll to Top