Despre mine

Începutul

Cu o nemarginită dragoste pentru sport și o curiozitate nesecată pentru valorile vieții, de la anatomie, fiziologie și biomecanică la importanța și beneficiile incontenstabile ale mișcării și sportului asupra sănătății, de la impactul emoțiilor asupra organismului și bolile generate de acestea până la interrelaționare, psihologie și pedagogie, am reușit să absolv (cu brio ) Academia Națională de Educație Fizică și Sport din București împotriva dorințelor părinților mei, care-mi pregătisera o carieră “grandioasă” în domeniul finanțelor.

Facultate

După absolvire m-am titularizat la un liceu din Oradea și, tot din sete de cunoaștere, m-am înscris la Facultatea de Kinetoterapie din cadrul Universității din Oradea.

În paralel cu profesia de dascăl și obligațiile de studentă la a doua facultate am plonjat într-un domeniu nou și necunoscut, începând să țin clase de aerobic, pentru care, însa, nu aveam nicio pregatire de specialitate.

Prezent

Urmându-mi instinctele, care-mi transmiteau continuu că trebuie să existe o modalitate de-a mă perfecționa și în acest domeniu, am aflat (poate nu întâmplător ) că la Budapesta exista o școală internațională pentru viitorii instructori de aerobic. După un an de cursuri intensive am absolvit (cu nota maximă) examenele școlii internaționale Fitness Company.

De-abia acum am început să simt și mai multă sete de cunoaștere și curiozitatea mea m-a determinat să continui să mă perfecționez de-a lungul a încă 4 ani in Personal Training, Fitness & Bodybuilding, Nutrition Counselling și diverse specializări în aerobic, tot la Budapesta, în cadrul aceleași școli, Fitness Company.

Perfecționarea mea continuă până în ziua de azi, profitând de orice ocazie și timp liber pentru a-mi completa cunoștințele de specialitate, pentru a vă oferi vouă, cei cu care colaborez, toată știința mea, experiențele mele și informțtiile acumulate, în vederea progresului și a dezvoltării personale.

Scroll to Top